Uspješan nastup i trening kamp mostarskih Galebova

thumbnail_IMG_20180820_132954

Proteklog tjedna judaši mostarske Neretve proveli su četiri dana na trening kampu u Prnjavoru koje su vodili eminentni stručnjaci ovog sporta. Sa mlađim uzrastima radio je g. Marinko Đurđevac (JK Akademik) iz Nikšića, dok je sa nešto starijim uzrastima radio g. Jovica Jovanović (JK Vinča) iz Beograda. Kamp je bio jako dobro posjećen, napominjemo kako se na treninge prijavilo oko 300 učesnika iz Hrvatske, BiH, Srbije, Bugarske, Slovenije, Rumunjske i Crne Gore. Nakon jako dobrih treninga i savladanog znanja organiziran je i VI Međunarodni judo turnir „Mala Evropa“ na kojem je nastupilo preko 350 natjecatelja iz već pomenutih zemalja, a neki su došli samo na dan natjecanja pa se broj učesnika na turniru i povećao.

Judo klub Neretva je na kamp poveo svojih osam članova, a na turniru je nastupilo njih sedam, zbog lakše povrede na treningu jednog člana. Ukupno je osvojeno sedam medalja, od toga 2 zlatne, 2 srebrene i 3 brončane.

Zlatne medalje osvojili su:

* Hrvoje Knezović -60 kg

* Sergej Jarendić -73 kg

Srebrene medalje osvojili su:

* Lana Čarapina -36 kg

* Srđan Ajvaz -90 kg

Brončane medalje osvojili su:

* Rino Vrljić -46 kg

* Domagoj Jozeljić -66 kg

* Karlo Križanac -73

Nakon duže pauze klub ponovno počinje sa treninzima i pripremama za predstojeće turnire u Mostaru, Austriji i Sloveniji. Također klub počinje vršiti upise od 03. rujna, pa sve zainteresirane školarce želimo pozvati da nam se priključe i budu dio naše male obitelji.