Uspješno završen ljetni judo kamp u organizaciji JK Neretva

thumbnail_IMG_20190713_152839_868

Mostarski judo klub Neretva već drugu godinu za redom održava ljetni judo kamp za uzraste starije djece, kadeta i juniora. Iako su i sami u jako skromnim ili bolje rečeno ne uvjetnim prostorijama uspjeli su i ove godine da privuku oko 30-tak judaša, najvećim djelom kadeta i juniora iz Francuske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Skučen prostor nije omeo ni poznati francuski klub da ponovno dođu u Mostar i treniraju sa svojim prijateljima iz Hercegovine. Judo Klub  Grand Rouen je ove godine došao sa većim brojem sportaša i kako kažu jako bi željeli da se ova tradicija i nastavi.

Pored ovog stranog kluba, u Mostar su došli i predstavnici JK Crnogorac iz Cetinja koji se po prvi put priključio sa svoja tri sportaša i koji su se također bili jako zadovoljni onim što su uradili u Mostaru. Uz domaćine, JK Neretva veliku suradnju dali su i prijatelji iz drugog mostarskog kluba, JK Mostar koji su također učestvovali na judo kampu, a pored toga i ustupili svoju dvoranu za treniranje zbog većeg odaziva sportaša kojima se članovi u Uprava JK Neretva od srca zahvaljuje.

Judo kamp u organizaciji JK Neretva isključivo se održava radi druženja, novih poznanstava, novina u judo sportu i nastavka ozbiljnih priprema za predstojeću sezonu, a iduće godine se nadamo većoj i boljoj suradnji i sa ostalim judo klubovima u gradu Mostaru.