Rino Vrljić opet blistao-ponovno pomeo svu konkurenciju

IMG-aa07328dca64ba8a8a2a882f4ab7a914-V

Proteklog vikenda na Palama održan je međunarodni i memorijalni judo turnir „Rajko Kušić“. Turnir je okupio preko 300 natjecatelja iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

 

Ovoga puta kao jedini član Neretve, nastupio je Rino Vrljić, kao mlađi kadet do 60 kg. Promjenivši kategoriju, Vrljić je ponovno briljirao i pomeo svu konkurenciju i u novoj kategoriji te se sa tri pobjede opet popeo na najviše pobjedničko postolje.

Podsjećamo kako je 𝐑𝐢𝐧𝐨 𝐕𝐫𝐥𝐣𝐢ć 𝐝𝐯𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮𝐤𝐢 𝐩𝐫𝐯𝐚𝐤 𝐁𝐢𝐇 𝐳𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟏. godinu, a svoj niz nastavio i na međunarodnim natjecanjima na kojima je nastupio.

Vrljić se također plasirao i na Balkansko prvenstvo koje se trebalo održati u Grčkoj, međutim zbog situacije sa Covid 19 natjecanje je odgođeno i još uvijek se ne zna da li će se ikako i održati.

Moramo istaći kako je Vrljić veliki potencijal i kako sa dobrim i upornim radom može nastaviti ovaj sjajan niz uspjeha koje je postigao. Naravno, njegovi  treneri i sparing partneri su tu uvijek da mu pruže svu moguću pomoć, ističe se u priopćenju kluba.