Tehnički tečaj za trenere (Olimpijski komitet BiH)

20211010_123757

U suradnji sa Međunarodnim olimpijskim komitetom, Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine je 09. i 10. listopada 2021 godine organizirao „Tehnički tečaj za trenere“ o bazičnim principima kondicijske pripreme sportaša na kojem su bili pozvanki i sudjelovali treneri  Judo  kluba Neretva i Sambo kluba Neretva.

Edukacija je bila od velikog značaja za ova dva mostarska kluba jer su na tečaju bili eminentni predavači  iz oblasti sportskih i medicinskih znanosti iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Bez obzira na iskustvo koje već imaju, treneri mostarskih klubova, imali su konkretan zadatak, a to je daljnja edukacija  koje će zasigurno prenijeti na svoje učenike i mlađe trenere.

„Jedno je znanje znati, a drugo je znanje dati“! Upravo je to „davanje znanja“ zadatak dodatnih edukacija i usavršavanja  naših trenera, ističe se u priopćenju kluba.

Na edukaciji su sudjelovali treneri iz nekoliko sportova, a to su box, judo, taekwondo,  skijanje, cheerleading, plivanje, nogomet, sambo, kickbox,  vaterpol, hokej, atletika…itd