Mostarka u dva različita sporta u dva dana osvojila tri medalje

Jelena-Cesko-2

Mlada Jelena Ćeško ostvarila je neobičan podvig – u dva različita sporta osvojila je tri medalje, i to sve u dva dana! 

 

Ovog vikenda članica TKD Cro Star, ujedno članica JK Neretva, Jelena Ćeško ostvarila zapažen rezultat. Naime, ova djevojčica u dva dana za redom nastupila je u dva različita sporta i u oba bila jako uspješna. Prvi nastup imala je u subotu sa taekwondo klubom Cro Star na natjecanju u Zagrebu, točnije “Čigra Zagreb Open”, gdje je u dvije discipline osvojila dvije medalje.

Prvo odličje je bila brončana medalja u disciplini kick, a potom je nastuplila u disciplini borbe u uzrastu mlađih kadetkinja gdje je pobjedama došla do finala. Kako se finalni meč morao čekati duže vremena, a ovu djevojčicu je već čekalo drugo natjecanje u Austriji, u dogovoru sa svojom trenericom Kaudijom Marić taj meč je predan te je mlada Mostarka osvojila srebrnu medalju. Na ovom turniru nastupilo je 5 država (SLO, SVK, CZE, BIH i CRO) sa oko 750 natjecatelja.

Jelena-Cesko-1

Odmah nakon ovog natjecanja mladu Mostarku čekao je put sa svojim JK Neretva u grad Wels gdje se dan poslije održao međunarodni judo turnir “Colop Masters”. Turnir je okupio preko 350 natjecatelja iz 9 država (AUT, BIH, CRO, ROU, HUN, CZE, UKR, GER i SLO). Ćeško je nastupila u kategoriji djevojčica do 12 godina, gdje je imala samo jedan poraz i to u finalu od iskusnije djevojčice iz Austrije. Ovim nastupom mlada Mostarka zauzela je drugo mjesto odnosno srebrnu medalju i tako dopunila svoju kolekciju, bogatiju za još dvije srebrne i jednu brončanu medalju.

Jelena-Cesko-2