19. novih sjajnih odličja za JK Neretvu

20221203_155755

STOPOSTOTAN UČINAK NERETVINIH GALEBICA I GALEBOVA

 

Mlade galebice i galebovi nastupili su na 14. po redu Medjunarodnom judo turnir “ KAKANJ OPEN 2022” i prikazali odlične borbe, druženje, disciplinu i navijanje. Na turniru je nastupilo preko 25 klubova sa oko 400 natjecatelja ukupno, uzrasta od U9 do U18. Mostarska Neretva je imala ukupno 16 natjecatelja od U9 do U13, a ukupno su osvojili 19 sjajnih odlicja.
Bez ijednog nastupa u uzrastu U15 i U18 Neretvini članovi uspjeli su ekipno osvojiti 5.mjesto što je veliki uspjeh. Mora se još naglasiti da je na turniru nastupilo i 6 novih Neretvinih članova, kojima je ovo bio prvi turnira, te je ovaj uspjeh imao i veću težinu. Ukupno je osvojeno 19 sjajnih odličja, od toga 3 zlatne, 6 srebrenih i 10 brončanih medalja.
Zlatne medalje osvojili su:
-Luka Glavaš
-Jelena Ćeško
-Karlo Kljajo
Srebrene medalje osvojili su:
-Danis Gološ
-Leona Puce
-Noa Naleitilić
-Gabrijela Previšić x 2
-Karlo Marić
Brončane medalje osvojili su:
-Jakov Zovko
-Tino Martinović
-Adnan Gološ
-Jelena Ćeško
-Josip Ćavar
-Dani Hadžić
-Karlo Knezović
-Ermin Gološ
-Vlado Glavaš
-Karlo Kljajo
Sve čestitke našim članovim koji se trude, slušaju svoje trenere i što su postali jedna složna ekipa. Rezultat svega toga je sportski uspjeh i što vlada pravo prijateljstvo među njima na tatamiju i izvan njega. Do kraja godine ostao je još jedan judo turnir na kojem ćemo nastupiti i ovu sjajnu sportsku sezonu privesti kraju tradicionalnim domjenkom i nagradama za najuspješnije sportaše našeg kluba.